Varmista, että valitset täyden palvelun rengas- ja autohuollon

rengashuoltoon.

Jos pystyt rajoittamaan paikkoja, joihin auto täytyy viedä, sitä parempaa palvelua saat. Ei ole mitään syytä, miksi pitäisi olla yksi paikka autohuollolle, toinen vikojen korjaamiseen ja kolmas rengashuoltoon. On paljon parempi, jos käytät vain yhtä paikkaa kaikissa kolmessa tapauksessa, koska tällöin autoosi voidaan tehdä useampi kuin yksi asia. Kaikki huoltoliikkeet eivät pysty tarjoamaan kaikkia huoltopalveluita, mutta muutamat pystyvät tarjoamaan täyden huoltokokemuksen.

Auton huoltoa varten on varmistettava, että huoltoliike pystyy huoltamaan juuri autosi tuotemerkkiä. Tarvitset ehdottomasti hyväksytyn huoltoliikkeen, koska näin varmistat ajoneuvon takuun säilyvän voimassa. Jos huoltoliike on valtuutettu, kaikki on kunnossa.

Auto tarvitsee huoltokirjassa esitetyn huolto-ohjelman mukaiset huollot. On tärkeää, että huolto-ohjelmaa noudatetaan ja huoltoliike leimaa huoltokirjan, koska tällä voi olla merkitystä autoa myytäessä. Käytettyjen autojen ostajat usein katsovat huoltokirjaa nähdäkseen, onko määräaikaishuollot tehty ajallaan. Jos olet noudattanut huolto-ohjelmaa, auton jälleenmyyntiarvo on parempi.

Saatat joutua myös tekemään ajoittaisia muita huoltoja varmistaaksesi, että auto pysyy hyvässä kunnossa. Voit helposti teettää kuntotarkastuksen selvittääksesi, onko autossa jotain korjattavaa tai vaihdettavaa. Tämä on hyvä tapa nähdä, toimivatko kaikki keskeiset osat oikein. Siinä tarkistetaan myös iskunvaimentimet, renkaat ja jarrut, mitä voi olla vaikea itse tarkistaa. Renkaat on tarkastettava säännöllisesti, jotta varmistetaan niiden hyvä kunto, kulutuspinnan syvyyden olevan vähintään 4 mm, ettei renkaissa ole näkyviä vaurioita ja että niissä on riittävä rengaspaine. Renkaat voidaan myös vaihtaa kesärenkaista talvirenkaisiin, jolloin voit ajaa turvallisesti talven saapuessa.

Huoltoliikkeen käyttäminen renkaanvaihtoon puolestasi on hyvä, koska he ovat ammattilaisia sekä renkaiden vaihdossa että niiden käsittelyssä. Tiedät, että renkaat asennetaan ammattimaisesti oikeilla työkaluilla ja ne myös tarkistetaan ennen asennusta. Jos renkaat eivät ole hyvässä kunnossa, ehdotetaan joko niiden korjaamista tai uusien renkaiden hankintaa. Liikkeessä myös varmistetaan, että renkaat on tasapainotettu ja niissä on oikeat rengaspaineet.

Lisätietoja täyden palvelun huoltoliikkeistä saat verkkosivuiltamme osoitteessa : https://vianor.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *